Svømmeskole/kurs

TSK SVØMMESKOLE

En del av

Tønsberg Svømmeklubb arrangerer gjennom sin svømmeskole svømmekurs for barn og voksne i alle aldre. Samtlige av våre instruktører sertifisert og utdannet i kurssystemet til Norges Svømmeforbund.

NESTE KURSRUNDE STARTER OPP I UKE  35-2018

Info om prioriterte plasser sendes ut mandag 13. august. Dette gjelder de som har gått kurs våren 2018.

17. august begynner vi å fylle inn fra ventelistene. Man får to dager på seg til å bekrefte plassen, før den evt. gis videre til andre. Vi gjør oppmerksom på at plass ikke er bekreftet før betaling har gått igjennom.

Det er lagt ut ventelister/interesseliste på www.tryggivann.no.

Nedenfor ser du en oversikt over våre ulike kurs i svømmeskolen. Klikk  for informasjon og påmelding. Sjøløve, Delfin og Hai inngår i klubbens rekruttgruppe.

NB! For både egne barn, andre kursbarn og instruktører er det viktig at man velger riktig nivå på kurs. Er du usikker se gjennom vår nivåvelger.

Man må regne med at barna må gå ett eller flere nivå mer enn en gang.

Vanntilvenningskurs

(0-5 år)