Sterke prestasjoner under LÅMØ Sør i Porsgrunn

TSK LÅMØ 2019

Sterke prestasjoner for Tønsberg Svømmeklubb under helgens LÅMØ Sør i Porsgrunn.20 finaler. 9 medaljer: 6 sølv og 3 bronse. FLOTT SØLV sammenlagt for Amanda Dahl Kjendlie (f. 2005). FLOTT SØLV sammenlagt for Peter Martin (f. 2008). Flott 5. plass sammenlagt til Eva Dahl Kjendlie (f. 2007) og flott 6. plass sammenlagt til Erlend Linde Nilsen (f. 2005). Ny … Les mer…

Masters NM

NM Masters

Tønsberg Svømmeklubbs mastersgruppe hentet inn hele 23 medaljer og satte tre norgesrekorder på Masters-NM i Bergen 8.- 10. mars. Stig Sølvberg satte to norgesrekorder på henholdsvis 800 m fri og 400 fri i sin aldersklasse, mens Trygve Wold satte en norgesrekord på 100 butterfly. Øvrige deltakere var Toril Hansen, Tone Bergan, Monica Finnerud, Erik Andre … Les mer…

Årsmøte 2019

Til medlemmene i Tønsberg Svømmeklubb  Innkalling til årsmøte i Tønsberg Svømmeklubb  Styret innkaller herved til årsmøte i Tønsberg Svømmeklubb. Årsmøtet avholdes torsdag 14. mars 2019 kl. 18.00, på Byskogen Skole, Wergelands vei 54,3117 TØNSBERG Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 28. februar til post@tonsbergsvommeklubb.no Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter … Les mer…

Egenandeler stevner

For 2018 er det vedtatt følgende satser for egenandel på stevner: NM*/ÅM 25 % egendel  av totale utgifter (reise, opphold, mat, startkontingent) LÅMØ 50 % egendel  av totale utgifter (reise, opphold, mat, startkontingent) Nordsjø 75 % egenandel ved en øvelse, 50 % for to øvelser eller mer Øvrige reisestevner 100 % egenandel  *100 % egenandel … Les mer…